Skip to main content

Referenties

“UL-Team is blij met het werk van Caro. Zij is verantwoordelijk voor de vormgeving van onze lesmaterialen en dat doet zij op pro-actieve wijze. Ze let op details, geeft goed bruikbare adviezen en heeft vaak aan een half woord genoeg. Is resultaatgericht en super flexibel! Op www.ul-team.nl zijn bij iedere opleiding de lesmaterialen te zien. Kortom, wij waarderen de samenwerking! “

Nicole Mol – medewerker communicatie en commercie Ul-Team

“Caro werkt al een aantal jaar voor ons, Dat is begonnen met een boekje. Nu doet zij onze websites. Dat doet ze nauwkeurig en met gevoel voor het ontwerp. Zij komt met voorstellen waar we wat meekunnen. Kortom: een vakvrouw!”

Herman Kolthof – directeur van de Rijnlandse School

“Ik heb vanuit School en Veiligheid/PPSI intensief samengewerkt met Caro om het spel Gedragen Gedrag te ontwikkelen. Ik heb Caro leren kennen als snel en zorgvuldig. Ze is prettig in de omgang en kan vriendelijk en concreet snel heen en weer terugkoppelen. Ze is geduldig en staat open voor feedback en kleine aanpassingen om zo tegemoet te komen aan de wens van de klant. Ze denkt constructief mee vanuit haar ervaring, waardoor er een prachtig resultaat kan worden geboekt in een korte periode.”

Fleur Nollet – Adviseur bij Stichting School en Veiligheid

“Caro Dijkman heeft naar grote tevredenheid het design voor de website www.meubelminded.nl gemaakt. De samenwerking verliep prettig. Caro weet goed te luisteren naar de wensen van de klant, denkt mee en draagt oplossingen en ideeën aan. Caro maakt duidelijke afspraken en komt deze ook goed na.”

Joppe Overberg – eigenaar Meubelminded

“Caro heeft onze VU geholpen met een nieuwe huisstijl. Zij is in dat proces heel oplettend, meedenkend en weet op die manier een creatieve vertaalslag te maken die aan alle wensen voldoet, eigentijds is en past bij de uitstraling van onze organisatie.”

Annette Veltman – Volksuniversiteit Culemborg

“Caro is een prettige klantgerichte grafisch ontwerper die zich inleeft in wat nodig is om je bedrijfsstijl eigen en onderscheidend te maken. Reageert vlot en professioneel op alle verzoeken en houdt zich aan afspraken gemaakt over deadlines. Prima om mee te werken.”

Niek den Toom – Business Consultant/Relatiemanager Ross Health

“Voor activiteiten van Bewust Culemborg vindt Caro heel snel een helder en passend beeld voor onze publiciteit. In een persoonlijk gesprek komen we snel tot de kern en zij werkt dit nauwgezet uit, met duidelijke afspraken over deadlines. Vaak is zij eveneens creatief om artikelen binnen een zeer beperkt budget te laten drukken of maken.”

Ilse Schuts – Ontwikkelaar Bewust Netwerk

“Caro is grafisch ontwerper in hart en nieren. Maakt en raakt met visuele vormgeving, met goede beeld-, vorm- en kleurtaal, en met oog op de opdracht en het doel van de communicatie. Vaak op zoek naar de grenzen en de mogelijkheden van nieuwe media. Villa Onderwijs is een creatief voorbeeld van haar hand: een gedrukt magazine, een online versie met meer dan een 1-op-1 offline doorvertaling en een app. Daarnaast is Caro altijd vrolijk, positief, een plezier om mee samen te werken.

Leonoor Ahrens – Communicatiemanager en adviseur bij APS
Referenties