Skip to main content

Caro Grafico Grafisch Ontwerp is een klein grafisch ontwerpbureau in Culemborg waar het persoonlijke contact met de klant centraal staat. Ze levert kwalitatieve diensten aan particulieren, freelancers en kleine tot middelgrote bedrijven. Ik streef naar innovatieve, frisse idee├źn die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar bovenal tegemoetkomen aan de specifieke behoeften van de klant. Door samenwerking, goede communicatie en mijn professionele kennis zorgen we voor het beste resultaat.

Als grafisch ontwerper geeft ze magazines, huisstijlen, logo’s, posters, websites, e-books vorm en verzorgt complete producties van advies tot eindproduct. Ik vind het belangrijk om mij te blijven ontwikkelen en ben ook thuis in het maken van websites (WordPress). Meer informatie vind je bij mijn portfolio.

Na jarenlange ervaring als vormgever bij een onderwijs- en adviesbureau in Utrecht, werk ik sinds 2012 met veel plezier als fulltime zelfstandig grafisch ontwerper. Niet helemaal alleen, want als de opdracht dat vereist schakel ik ter ondersteuning andere specialisten in, zoals tekstschrijvers, illustratoren, webbouwers of fotografen. Met de inzet van extra expertise kom ik tot het beste eindresultaat voor elke klant.

Nieuwsgierig wat Caro Grafico

voor je kan doen?

Voor deze klanten werk ik of heb ik gewerkt.