Skip to main content

Magazine layout laten ontwerpen door Caro Grafico

Een visueel aantrekkelijke magazine layout draagt bij aan succes. Gelukkig ben je daarvoor bij mij aan het juiste adres. Binnen mijn bedrijf Caro Grafico ben ik gespecialiseerd in het ontwerpen en vormgeven van diverse layouts voor onder andere magazines. Daarnaast ontwikkel ik maatwerk huisstijlen die aansluiten bij het verhaal van jouw onderneming. Jouw idee is bij mij in goede handen. Als gediplomeerd grafisch ontwerpster denk ik graag met je mee en mag je een open en eerlijk advies verwachten.

Zo komen we samen tot het beste eindresultaat. Naast grote bedrijven, maken ook kleine ondernemingen en organisaties steeds vaker gebruik van een magazine. Dit tijdschrift kan zowel intern als extern uitgegeven worden. Intern zijn ze vooral bedoeld om werknemers, consumenten of potentiële klanten te kunnen informeren. Hierbij kun je denken aan productcatalogi of een magazine waarin de bedrijfsstructuur nader belicht wordt.

Extern staat een magazine bij de doelgroep vooral bekend als informatief en vermakelijk. Uiteraard hoort daar een passende layout bij. Deze kan wat vertellen over de inhoud van het blad, maar kan ook in één oogopslag duidelijk maken van welk bedrijf het magazine afkomstig is. Een goede magazine layout is herkenbaar en visueel aantrekkelijk. Als ervaren grafisch ontwerper sta ik daarin graag voor je klaar.

Grafisch ontwerper voor een magazine layout

Als gepassioneerd grafisch ontwerper blijf ik mezelf doorontwikkelen op het gebied van grafisch design. Dat kan zijn voor het ontwerpen en designen van een magazine layout, maar ook als je graag een huisstijl wilt laten ontwikkelen die aansluit bij jouw bedrijf sta ik voor je klaar. Daarbij ga ik altijd mee met de laatste trends op de markt en voer ik extra expertise uit. Ik doe niet alleen onderzoek naar het verhaal van jouw organisatie, maar natuurlijk ook naar de doelgroep.

Een goed gekozen magazine layout bereikt dan ook altijd zijn doel. Daarbij maakt het onderwerp van het tijdschrift, week of maandblad natuurlijk niet uit. Een goed grafisch ontwerp voor de layout zorgt voor de juiste emotionele band tussen het magazine en de doelgroep. Daarbij kijk ik naar de missie van het magazine, maar natuurlijk ook naar de behoefte en nieuwe ontwikkelingen van de huidige markt. Door mijn ruime ervaring in het vak kan ik je tevens voorzien van een open en eerlijk advies.

Magazines layout
Mijn werkwijze kenmerkt zich doordat ik met je meedenk. Daarin ben ik flexibel en sta ik open voor eventuele wensen en suggesties. Deze persoonlijke samenwerking zorgt ervoor dat het magazine layout nog beter afgestemd kan worden op het uiteindelijke doel. Neem vrijblijvend contact op met Caro Grafico als je graag een magazine layout wilt laten ontwikkelen.