Skip to main content

Grafisch ontwerper Caro Grafico

Als je op zoek bent naar een gediplomeerd grafisch ontwerper sta ik graag voor je klaar. Binnen mijn bedrijf Caro Grafico verzorg ik diverse grafische designs van hoge kwaliteit. Hierbij kun je denken aan diverse soorten layouts voor magazines, posters en logo’s. Maar, ook als je graag een huisstijl wilt laten ontwikkelen kun je gebruik maken van mijn diensten. Daarnaast werk ik tijdens het proces graag nauw met je samen.

Deze persoonlijke benadering zorgt voor het mooiste eindresultaat. Jij weet immers het beste te vertellen wat je wensen zijn, zodat ik deze kan vertalen in een treffend grafisch ontwerp. Als ervaren grafisch ontwerper heb ik innovatie, ontwikkeling én trendy ideeën hoog in het vaandel staan. Dat is ook precies de reden waarom ik niet alleen tegemoet kom in de vraag van mijn klanten, maar ook aan die van de huidige markt.

Of dat nu gaat om een visueel aantrekkelijk magazine layout of als je graag een huisstijl wilt laten ontwerpen. In mijn werkzaamheden werk ik graag samen met jou als klant. Dit zie je niet alleen terug in het eindresultaat, maar ook in mijn open en transparante werkwijze als grafisch designer. Door de lijnen kort te houden kan ik gerichte expertise uitvoeren en kan ik eventuele aanpassingen en wijzigingen snel doorvoeren.

Ervaren grafisch ontwerper

Als gepassioneerd grafisch designer hanteer ik graag een open werkwijze. Natuurlijk is een wederzijdse klik daarbij van groot belang. Dat garandeert namelijk een eindresultaat waarin jouw verhaal duidelijk naar voren komt. Aan de hand van een briefing ontvang je van mij een maatwerk offerte. Aan de hand van deze briefing weet ik precies welk product je wilt laten ontwerpen. Dit kan een magazine layout zijn, een pakkende huisstijl of misschien wel een logo.

Ook de doelgroep die je voor ogen hebt kan op deze manier bepaald worden. Als je eigen materiaal of tekst hebt wat je graag wilt laten verwerken in het design, is dat altijd van harte welkom. Ook als je dit niet voorhanden hebt sta ik voor je klaar. Binnen mijn netwerk kan ik altijd een passende oplossingen bieden als je behoefte hebt aan teksten of beeldmateriaal.

Pas als deze doelen duidelijk zijn ga ik aan de slag met het voorstel voor het ontwerp. In deze fase heb je al een idee hoe jouw magazine layout, poster of huisstijl eruit komt te zien. Na jouw goedkeuring verzorg ik de finishing touch en worden de grafisch ontwerpen afgedrukt. Neem vrijblijvend contact met mij op als je op zoek bent naar een gedreven en gepassioneerde grafisch ontwerper.

Grafisch ontwerper